Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Hon Faller

Känner igen din röst,
Fylls av friskluft,
Väcker varelsen,
Gjuta tröst.
Men när jag,
Se åt väst, och du öst,
Blir du så arg,
Riktar den,
Som en pistol,
Mot mitt bröst,
Tryck av hanen,
Ljudknallen skickar,
Oss från all lust,
Vänd mig ryggen,
Lämna mig ståendes,
I tystnadens,
Vindpust.

Och du faller.




Fri vers (Fri form) av Elias N. Lockne
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-10 03:16



Bookmark and Share


  E L Lockne
Mycket stark!
2017-01-13

    ej medlem längre
Mycket bra!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne