Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en stilla fundering om våra liv


Resans gång

Bakom våra ögon
Genom våra kroppar
Finns den verklighet
Som vi egentligen borde se

Ytan kan putsas och pyntas
Kläs upp med jordens allra vackraste ting

Men bakom ytan finns verkligheten
Den mejslar vi ut
Under resans gång

Kantstötta blir vi
Och spåren sitter fast
Vägrar släppa sitt tag

Jag vill älska min kantiga bit
Med de svarta spåren!

Sedan vill jag älska någon
Kanske dig
Tillsammans snickrar vi vidare




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-05-15 13:18



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du skriver så fantastiskt bra!Här om resans gång...om verkligheten bakom fasaden...och om att våga vara sig själv...ta för sig av livet i all sin kantstötthet...Jättebra!
2006-05-15

  Karin Rosberg
Denna gillade jag!! BRA!
2006-05-15

  Tassan
Jo visst skulle det vara bra om man "älskade sin kantiga bit, med de svarta spåren."

Livet är en enda stor snickeriverkstad! Fint skrivet! /Tassan
2006-05-15

  Propella
Ja himmel vad vackert! Vilka tröstande, vaggande ord. Ingen är perfekt, men imperfektionerna är det som gör oss till.. tja.. till oss.
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö