Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag och dig


för dig är en känsla bara en quick touch
för mig är dom allt, dom är nästan way too much

för dig är en handling så lätt att vifta bort
för mig är dom mer, en stor skugga runt vårt slott

för dig är ord nånting man bara kastar runt
för mig är dom liv, mer konsekvenser utav strunt

du har många tankar, och så fritt du bollar
jag har många tankar, och jag duckar när du kollar




Fri vers av Nellie629
Läst 322 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-11-21 15:55



Bookmark and Share


  Silverstripe
Som plus och minus, två polvända magneter
särskrivna typer, motsatta poeter
fortsätt att tänka, fortsätt skriv
att ducka är också att byta perspektiv
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629