Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vräksnö


Adventstrams

Melodi: "Det snöar, det snöar och flingorna falla"


Det snögar, det snögar
och ingen sig lögar
förutom i badkar
och kanske i träkar
måhända i plastbalja
eller i sauna

Hurra! Ack, så rena
dom alla ska bli!

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 702 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-27 13:11



Bookmark and Share


  tankamann
Eminent skaldat!
2016-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Advent och jul ÄR trams.
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP