Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den korta tid...


Krasslig å dann!


Mitt huvud är tungt,
min hjärna en grå deg.

Mina mediciner har,
kanske, slutat verka...
Ska jag be å få en serie
el-chocksbehandlingar ?!

Lyriken är det enda
Incitament, jag har kvar !
Behöver, verkligen, den !!

Tiden går!
Snart, är det Jul, men
de festligheterna rör mig
icke i ryggen!! Skall,
stanna hemma å dra
nått gammalt över mig.
Det känns bäst så.

Man kan undra vart - -
Det Hela ska barka hän !

Det är, ju, Vansinne ---
att Döden skall ta en!
Jag som -- i min Själ å
Ande har så många
livsglada Projekt på g.!

Bunden till den korta Tid.

Som utgör Livet !....






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 394 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-05 18:58



Bookmark and Share


    Here comes Johnny
gripande önskar dig bättring.
2016-12-10

  ResenärGenomLivet
Krasslig kan man vara, men det brukar bli bättre...
2016-12-10

  Lars Hedlin
Rak och ärligt
2016-12-08

  Salvation Pepper
Dikt med äkthet, som alltid.

Håller med Myrbeck. Julen får man inte missa! Mycket gott att äta och dricka!

purpurea säger det bra. En dag i taget, mot julen, så blir allt bra!
2016-12-08

    Dan Myrbeck
Hoppas självklart på bättring
och att du får en fin jul!
2016-12-06

  överlevaren VIP
Gripande....finns här för dig!
2016-12-06

  Solstrale VIP
Du och vi blir rik på lyrik, upphöjt i kubik, om vi sitter i sängen eller på fik, så går aldrig i
Dina strofer över lik, vi känner oss igen, och du slår aldrig in en spik... Ditt tilltal är öppet och fritt känner mig befriad i mitt, dagliga när jag läser dig hamnar jag i händelsernas mitt... Tusen tack för du håller dig kvar här, ger oss poesins näring, prosans dryck, och livets lyrik...
2016-12-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra att du klär ditt mående i ord. Det brukar underlätta.
2016-12-06

  bumerang

Både sorgligt och livsbejakande.
Precis som livet är.
Ibland mera intensivt.
Bara ta en dag i taget.
2016-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Trots att du inte mår bra så skriver du bra texter!

2016-12-05

    ej medlem längre
Livet är tungt ibland, man blir trött av mörkret också, bara några få timmar ljus på dagen...
Det brukar bli lite lättare när man sovit ut!
2016-12-05

    ej medlem längre
Mitt i prick. Aouch.
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf