Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är ett lov till livet som jag kände för att skriva just idag


Livets lov

Förundrad är jag
Av din jord
och livet du gav

Jag kan ana
Bara förnimma
Din själ som susar i björkens blad
Vis vakar du över stenen
Vaktposten vid mossens slut

Du uppfyller livet
Tänder livsgnistan i mig
När vinterkroppen
lämnat jorden

Tack för din samhörighet med mig
Din frid som jag finner
Håller mig brinnande
Vid liv




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-05-16 11:48



Bookmark and Share


    Svappis
Vackert, poetiskt och känslostarkt.
2006-05-19

  Cris
Fint om livets lov
verkligen härligt
känner tacksamhet
förmedlas

pst bara: i andra stycket...visst med två s.. :-)
2006-05-16

  Andasin
Allt sammanlänkat. Ja visst är det så. Fint.
2006-05-16

    Bodil Sandberg
Jag älskar den!!!!Din själ som susar i björkens blad - får mitt hjärta att slå fortare!!!
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö