Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket

 

Klipper ut, ett flickhjärta viker snöflingor

blanka marken, som stumpar blir ben

magen ropar: Hallå, hur känns det att vara..

hungrig, klippdockan sticker ut, ögonen äter

ägg: Riktigt läskigt, faktiskt. 

Hon ställer sig på knä, han håller den i handen

slapp som en mask med hjälm. Det varma i hennes

ansikte ( hon ville bara ha pengar till en öl)

De skrattar, när saxen klipper till. 




Fri vers av Kozo
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-07 18:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt..
2016-12-09

  Kozo
Ögonblickets diktatur?
2016-12-07

  i af apa
ögonblicket när
allt stod still
i smällan...
2016-12-07

    ej medlem längre
wow!
hugger hetta planterar klipp
För MER +
2016-12-07

    ej medlem längre
Läskigt ja masken som äter
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo