Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
forts från föregående


vurmen igen




jag menade bara att
hemligheten jag bär på
inte får avslöjas
ens av mig själv
för det innebär självmord




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2016-12-08 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP