Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ragatan..limerick



Så var det den ilskna ragatan
som alltid var arg som satan
slog på sin make
sa:Du har ingen stake
Nej tacka vet jag Zlatan


Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-05-16 14:55



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Gubben blev arg som Satan:
Ja, fortsätt drömma om Zlatan,
för du är frigid
och dum och rigid!
Nu går jag till Malmskillnadsgatan!
2006-05-16

  Yvonne Vigstrand
Oj det skrattet behövde jag....så kul så!
Mycket bra!
Kram Yvonne
2006-05-16

  DanSan
*


Ja vilken ragata hehehe

men Zlatan gillar hon hahaha

Stackars gubbe ingen stake hihihi



*
2006-05-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Ha, ha! Bra limerick! Och roligt. Jag försökte snabbt hitta någon ort som slutar på ..atan, men lyckades inte just nu. Men den är bra ändå (i en Limerick skall det ingå en ort för att vara riktig enligt irländarna, men det är inte så viktigt) Hälsar vännen Fredrik
2006-05-16

  mb74
hahahahaha,så häftigt o bra skrivet,en klar 5:a:))
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg