Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönt med ro och frid!


Sin egen vän !


Lugn å frid infinner sig,
framåt, e.m., efter hemska
sviter av värk till kropp & Själ.

Svedan i lungorna har gått bort!

Ljuvligt å bli av med smärtan å
att återfå tron på sig själv ! !

Andras Otrohet är ej min medicin!

Fast, förstår dem, det är,
ju, skönt å strula, själv !
Helst ej ensam, alltså, --
-- utan med en vällovlig
Moatjé... Gud så gött ! !

Alla mot mig -- å
jag mot Alla ! ! !
ÄR det så ? Man - - -
kan, ju, nästan tro det !

Jag är utsatt, ibland,
av Majoritetens Tjossan!
Men, har det gott i mitt Själv !

Dagen gått och snart får jag veta
mer om Läget via drömmarna... ;D






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-10 18:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tänd ditt ljus och låt det för dig och oss brinna, för här vi alltid dina rader finna, i ljusan dag eller i sena timma...
2016-12-15

  ResenärGenomLivet
Ja, tänk att sig själv får man alltid dras med...så det är bäst att man trivs med det...dröm sköna drömmar, vännen...
2016-12-11

  ULJO
Allt gott till dig min vän
2016-12-10

    ej medlem längre
Ja, det är bra att kunna vara sin egen vän.. En text som utstrålar lugn och diktarjaget verkar tro på sig själv och le överseende åt alla andra.
Jag gillar den här texten! den är filosofisk och när jag läser ser jag en sarkasm mellan raderna. kämpaglöd. :-)
2016-12-10

    ej medlem längre
Skönt att det känns bättre, kanske får du drömma något fint också!
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf