Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faror i mörkret

Olika faror lurar i mörkret:
Enögda bilar, som kör mot rött,
Hungriga katter, som ser allt,
Men, framför allt –
den inre
livsbegränsande
rädslan.

 

-----------------------------
Tack till pixabay för illustration:
https://pixabay.com/en/eyes-eye-cat-s-eyes-cat-kitten-285825/




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 838 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-11 10:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är mycket som skrämmer i mörkret, när man inte ser farorna...
2016-12-11

  Minkki VIP
en äkta Tobitext :) mörkrädd mink hälsar försiktigt
2016-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)