Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt syre ger dig inte livet tillbaka.

 

 

 

 

Väggar av stål.

Tak högt över din barm.

Golv som bränner.

Där finns du.

Instängd i en kvadrat, inga dörrar att öppna, endast ett rostigt tak att försöka nå. 

 

Du har gett upp. 

Finns inte längre något jag kan göra. 

Mina tårar släcker ingen eld, ger dig inget syre.

 

Det är då även jag dör.

 

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-12 23:00



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En stark text där frustrationen och förtvivlan är oerhört närvarande.
Dina ord griper tag!
2016-12-24

    ej medlem längre
Mycket gripande poem, mycket... Applåder! Tack.
2016-12-15

  Lars Hedlin
Stark nära och berörande ...
2016-12-14

  erkki
Vackert. Mycket melankoliskt. Lite om att vårda de vackra minnena?
2016-12-13

  lodjuret/seglare VIP
Att läsa andra ger sådan mersmak ibland, tröst eller som hunger efter mera.
2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP