Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psykologens eviga masochism




jag jobbar som masochist
njuter av det svarta
lyssnar
ändrar inte på nåt
ger inga råd

men frågar, konfronterar och sammanfattar

ur mitt lyssnande
mina icke-reaktioner
föds ljuset

ingen förstår
hur det går till
det är som poesi




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-23 12:34



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
God sista rad!
2016-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP