Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget går före


I min lilla ofantliga värld
går ingenting före det andra
att dricka vatten kan vara det enda viktiga
eller att få tömma blåsan lite senare
jag har inga återkommande slagnummer
att få byxorna avdragna
är ändå nåt som förlustar mig lika mycket
varje gång
jag är på det humöret
och när det är du som gör det
blir det mitt sanna intresse

jag skulle kunna blitt blasse'
men så stod du då där
och gjorde det
på ditt alldeles sjusärdeles eget sätt

inte vet jag hur du gjorde
inte vet jag hur du gör
men ser jag ut
som en som bryr sig
bara du gör det igen

jag vet du sagt
det måste finnas något mer
och jag vill så gärna hålla med
jag vill jag skulle ha en tro

jag tittar, ser,
blickar och stirrar
men världen är bara sig lik

vill jag hjälpa andra
måste jag börja med mig själv
och just nu är din fingerfärdighet
det som stör mig mest
det får vara så
det får mycket gärna vara just så

jag får försöka leva ändå...




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-25 19:35



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
På något sätt fridsamt.
Att börja med sig själv är alltid det klokaste.
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP