Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkersjäl




Själens andetag

frusna ekon

mot
livets ofullkomlighet

genljud

ur
blå drömmar


Hjärtats flämtning

vemodsvind
i
gryningens pelarsal

griper

tusen
och åter tusen dagar


mot natt


Bs-06









Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 833 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-17 05:53



Bookmark and Share


  aol
en gripande stark text
som spglr ett inre som ett flämtande vackert ljus,
7 rosor av 5 möjliga, bokmärkes
2010-08-17

  Anders P VIP
natten är bara den svärta vi behöver för att se dagen framträda i relief.
2006-05-17

  rebecca d VIP
att vi aldrig ger upp....hoppet...även när det gör så ont....och blir mörkt....
2006-05-17

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Dikten griper verkligen tag och tål att läsa många gånger. Uppgivenhet, men också vemod och försoning är sådana ord jag hittar i mig. Jag skall nog läsa den ett tag. Hälsar vännen Fredrik
2006-05-17

  Teresia Ridell
En text som griper tag direkt !
Mycket stark o vältalande.
En femma är den värd, flera gånger om !
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg