Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några funderingar om livets föränderlighet


Bubblor på vår väg

Vårt livs historia ändras
Vid varje val
I ett föränderligt skum
där varje bubbla är en del
Av ett annat liv

Vi stakar upp våra vägar
Bygger brandgator av förhoppningar
Men ändå kan en liten kvist
som bryts under röjningens gång
Få bubblan att spricka
och nya gator blir vår lott

Längst vägen
Hakar vi i varandra
Håller i hop våra nät
Lapptäcken blir vi
Sargade av tidens gång




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-05-17 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö