Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kysste du honom



Vi är verkligen sjuka av svärta
vem kysser vem
sjuka av avund
snäll är ett genomskinligt ord
beskriver
ingenting




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-31 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP