Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabba tankar

Energin!

den kommer

o går!

precis som tiden

river upp färska sår!


I dag

vill jag leva - o jag vill

dö!

drunkna i en vacker

kristallklar

sjö!

men!

motorn

är aningen slö!


Suck!


Utomhus krigar de

alla!

i fåfängans namn

men snart de falla!

ner

i det djupa kalla!




Övriga genrer av Samuel_
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-03 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel_
Samuel_