Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade pappa gick bort för 6 mån. sedan


Pappas guld, silver och brons

ljuset faller inom-
egot kramar tankar 
lägger sekunder till timmar
de tycks gå i otakt som en protest mot tiden

mörkret fyller rummet-
jag sitter där
stilla, med knäppta händer
du är borta nu, endast fotografier skvallrar om livet

alla minnen kommer-
flätas till smycken
i guld, silver och brons
likt alla dina levnadsår fäst vid tiden

du är inte här nu, endast inom mig
från barndomen fram till idag
ville ge dig en blomma för varje dag
du vet det, trots att du endast har fem på din grav

älskade pappa-
för mig stor, trygg och stark
möts vi ännu i nattens drömmar
som om det vore verkligt tar du min hand
och för mig genom barndomsland

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-20 16:21



Bookmark and Share


  aol
Så berörande fint om din pappa,
2017-09-20

  AjBi
Oh, så vacker denna text är! Den berör verkligen. <3
2017-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och saknad,men även om kärleksfulla minnen!
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP