Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd är min synd




Röd är min synd
slungar
skammens blod
genom
hjärtats kamrar

lyfter
lustens vinge
över
själens mur

Röd är min synd

oförgätlig

underbar

i
skymningens
tåreflod
speglar
sin längtan

otålig
smärta
skuldens
boja klyver

Lägg
din hand
vid mitt sköte
lämna
stormens avtryck
i min längtan

svedjebrand
i
min nakna hud



Bodil Sandberg-06





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-05-17 18:43



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Oj. Lustfullt och beskrivande. Kan nästan se handlingarna. Starkt och mjukt tillsammans är denna dikt!
2006-05-18

  Arte
syndigt och bra :)
2006-05-18

  DanSan
*

Jepp här handlar det om sex!!!

I smekande rader med en ångerfylld

underton . . . Väl skrivit BodilSan!!!



*
2006-05-17

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Det är rött, det är synd, det är härligt! Jag känner igen mig i dikten. Läser flera gånger. Mycket fint och bra, Bodil! Hälsar Fredrik med önskningar om en god kväll
2006-05-17

  mb74
mycket bra skriven ,lättläst;)
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg