Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målar-Inspiration sökes


vit duk ångest

Hur stavas lugn
Har sökt och sökt
Ville öppna min själ
Sitter tungt i fåtöljen
Tankar dansar
Forma luften av
Penseldrag
Glor in i duken
Ögon andas
Måste inte måste
Måla inte måsten
Måla lust och glädje
Varför rädd ta steget
Hoppa på
Leka Dirigent
Bra blir bra
Dåligt dåligt
Färgen vinner
Duk försvinner







Fri vers av Sommarina VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-16 21:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör inom starkt
2017-01-22

  Anya VIP
Härligt att konstnären går så in i målningen så att duken försvinner...jaa så tänker jag när jag läser. Fast kanske är det färgen som påverkar??? Bra att konstnären besegrade sig själv.
2017-01-17

    Dan Myrbeck
Du målar tänkvärd
reflektioner
2017-01-17

    ej medlem längre
Blir tagen av dina ord...så väl formulerat.
2017-01-17

  ULJO
Mycket bra framfört
2017-01-17

  filharmoniker
Så väl du skildrar ångest. Gillar andra hälften i synnerhet.
2017-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om den skapande processen!
Känner igen mig när jag skall skriva, tittar på det tomma papperet, och letar efter de rätta orden.

2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP