Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara du



bara du
har livets nycklar,
vet hur jag
hänger ihop

bara du
får lov att putsa
mina dyra
påfågelfjädrar

bara du finns
så vill jag simma
i ljummen sjö

trots att havet
är min
egentliga
pärla




Fri vers av Pärlemor
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-01-30 22:13



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Väldigt vacker mystik
2017-02-04

    ej medlem längre
väldigt fin dikt.
2017-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor