Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfjäril..





Ur
solmättad grönska
och
skymning

Nattfjärilen
sin vinge
lyfter

skälver
i
otålig lust

väver
en dröm
runt
vivors sömn

Ljuv

likt en nymf

ur
alltets fulländning

välver
sin längtan
i
doftande rosenblad


Bs-06












Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-18 21:02



Bookmark and Share


  Markattan
Enastående vacker poesi när den är som bäst! Faller speciellt för de båda stroferna:

"väver
en dröm
runt
vivors sömn"

samt

"välver
sin längtan
i
doftande rosenblad"

Vackert med en aura av magi, dröm och skörhet.
2006-05-19

    Mejja
Så vacker sommarbild!
Fjärilen fångad så drömskt.
2006-05-19

  Teresia Ridell
Mycket vackert !
Riktigt naturskönt !
2006-05-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Jag smälter litet över den vackra och poetiska här. Väldigt skönhet. Hälsar vännen Fredrik
2006-05-19

  Anders P VIP
du målar en varm och tät skymningsstämning. lockande, skör och kanske en liten liten aning förtrollad
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg