Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

driver dag

 

 


vinden visar sig som

grenars gungor

vispar runt

bjuder in en

annan atmosfär

blandar då
i nu

ordlöshetens mantel svepte

sa la bim 
stumnade min mun 
domnade 
tigande mötte jag 
dina ögons sammet 
ord som borde
berört
fast där i 
Sargassohav

så långt emellan 
söker efter
körsbärsblom av kärlek 
inget finns förutom tystnad

i tanken
röjer jag
en glänta urskog 
gräset växer
du och jag 
på ensamheters äng 

önskar att du läste min andnings vattenånga

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-03 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg