Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlikning


Jag skriver om min historia
försöker rätta till min fallna gloria
misstag som gjorts kan suddas ut
i försök att skapa ett vackrare slut

Ingenting är längre heligt
jag bara gör min plikt
I mitt inre byggs upp ett tjut
alla kort har spelats ut

jag ligger här och hela kroppen skakar
det rycks vilt i mina inre spakar
floder av känslor inom mig svallar
kom nu slutet på dig jag kallar




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-07 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt