Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotiskt...limerick




Så var det lärarinnan från Askersund
som var så ljuv o rund
att varje manlig elev
skrev erotiska kärleksbrev
där de tiggde om en kärleksstund


Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 565 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-19 11:43



Bookmark and Share


  Helene Månsson
undrar stilla - var det någon som fick en stund? /Helene
2006-05-19

  sol
underbart!!!
som vanligt säljer sex!!!
2006-05-19

  Daniel_78 VIP
jaja lite erotik kan man väl ta, men när kommer snusket Bodil, det är ju det vi väntar på ;)
2006-05-19

  Jessica Ebbesson
Tack för dagens fniss!!
2006-05-19

  mb74
hahahahaha,mycket bra skriven:)
2006-05-19

  Markattan
Hon verkar kunna få fullt upp med sina elever ;o)
Tack för en rolig limerick!
2006-05-19

    steffe struts
du är rolig du, och BRA!

stefan
2006-05-19

  DanSan
*

Ja s som det kan gå hehehe

ja dessa ljuva och runda . . .

Får ett gott skratt

Tack BodilSan!!!


*
2006-05-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Vilket guldkorn! Skrattar gott! Jag sparar den förstås. Hälsar vännen Fredrik
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg