Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man tror på mineralstenar


Stenen i mitt hår

Jag lade en sten uppå mitt huvud
Slöt in en Rosenkvarts i mitt hår
Den läste min hjärna
Kände in hur jag mår

Jag lade en sten på mitt hjärta
För att värma mina sår
Frusna tankar tinade upp
Stenen minde mig om vår

Jag tog en sten i min näve
Eldig på blod och ben
En mjuk sten som blänkte
Gav någon slags trygghet i sitt sken

Jag lade en sten under min kudde
En Rosenkvarts så skär och rund
Helade ett brustet hjärta
Värmde själen en liten stund





Fri vers av Sommarina VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-09 12:11



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
En förföriskt vacker mineralsten...
o tillika skön rimmad dikt...!

Jovisst... tror jag på vackra stenars förmåga, att fånga upp energier ur det Kosmiska kraftfält, som omger oss alla... och ur vilket vi kan få både Kärlek o tröst...!

Tack, för en vacker och tänkvärd dikt,
oss till upplysning o tröst...!





2017-02-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Blir helt stenad nu !

gillar!!!
2017-02-10

    ej medlem längre
Vackert skaldat om helande och om att tro på helande, vilket är ett viktigt första steg i helandeprocessen.
2017-02-10

  Anya VIP
Fantastiskt om en sten har sådan kraft. Fin rytm i orden.
2017-02-10

  Lars Hedlin
Gillas :)
2017-02-10

  ULJO
Annorlunda men bra
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP