Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grisslan...limerick



Så var det Violetta Leijonsvärd
som var så rysligt undernärd
folk dom tissla
hon ser ut som en grissla
av att ständigt knulla sin vicevärd



Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-05-19 13:54



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Ha ha haaaaaaaaaa...va rolig! Skitbra. / Clara-Fina
2006-05-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Skrattkramper ers excellensa inom limerickens sköna konst! Full poäng! Hälsar Fredrik
2006-05-19

  mb74
hahahaha,så bra:))
2006-05-19

  Daniel_78 VIP
men varför ser hon ut som en grissla för hon kopulerar med värden?
2006-05-19

  Teresia Ridell
Tack Bodil !
En av de första gångerna jag skrattat idag !
2006-05-19

  DanSan
*

Hahaha du e inte riktigt hahaha

Nu rammlar jag snart av stolen

Grisslan där på fågelberget hahaha

Kram Dan


*
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg