Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsfara


Skrämd till tystnad
ville berätta allt
men till vem
hade ingen tillit

ingen ansträngde sig
försöka förstå situationen
gav inget förtroende
sviken av vuxenvärlden

vågade inte chansa
att bli trodd
ville inte dö
bara komma bort

geväret i källaren
laddade dina ord
siktade på hjärtat
sköt farliga varningsskott

man visste aldrig
när det small
så oberäknelig kall
bävade för livet

dina ord haglade
de splittrade sönder
hela min själ
men kroppen överlevde




















Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2017-07-04 15:48



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Man ryser. Vredskas. Känner det lilla barnets/ungdomens utsatthet i den iskalla kylan. Tänk att du kan sätta ner orden på pränt !
2017-07-05

  Nils-Robert
Så rakt skrivet om upplevd skärseld. Lämnar läsaren i vemod och vrede.
2017-07-05

  Quasimodo
Du är en överlevare i allra högsta grad, trots allt det som blev, starkt!!
2017-07-04

  Marianne Räf
För väl att du överlevde, trots
det hemska som hände!
2017-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Oerhört stark text som berör och upprör!
2017-07-04

  ULJO
Ruggigt berörande denna starka text.
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP