Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske för alltid


du följde mig
in i drömmarnas
verklighet

ett parallellt näste
av önskan
av längtan
av vilja

och väl där

höll du min hand
strök mitt hår
andades åt mig

rörde vid mig

som om det
inte fanns
någon morgondag

det var bara
du och jag
jag och du

mot alla


och varje
vaken dag
var en sann pina

där jag

höll andan
på bussen
då du satt

för nära

undvek
din blick
i korridorerna

pratade för högt
så att du skulle
kunna höra

och förstå

att varje atom
i min kropp
drog sig åt det håll

där du befann dig

så varje natt
återvände jag
till dig

och du fann mig
ville ha mig
kunde se mig

igen




men sen

totalt mörker
stopp
stiltje
vakuum
och ingenting

varför?



du ska veta
att jag fortfarande
tittar på dig

i smyg

är det dröm
eller verklighet
är det nu
eller aldrig
är det kärlek
eller bara önskan

snälla svara

för jag vill vara
din igen
precis som förut

inatt
imorgon
och kanske
för alltid




Fri vers (Fri form) av Pärlemor
Läst 341 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-27 22:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag håller med mig själv. jag vill dig inget annat än din närvaro.
2019-02-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
bra skrivet
så synd att det aldrig blir färdigskrivet
om den där olyckliga kärleken
eller kanske bra om man tänker så
2017-02-28

  SatansSon VIP
bra kärleksdikt. synd att kärleken ser ut att vara ett aber.
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor