Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändrad självbild





En liten vattendroppe

föll ned i ökensanden

kände sig som en ocean




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2017-02-28 11:05



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Vackert författat. Och tänkvärt.
2017-03-06

  Margit Grell VIP
I det lilla finns det stora, oanade../Fint
2017-03-05

  Feminaz
Livets slagkraftighet och spänst. Ödmjukhet i att se det lillas triumf!
2017-03-05

  Lars Hedlin
Underbart framfört! Gillas mycket :)
2017-03-05

  lila fjäderblomman VIP
Wow! i like a lot!!
2017-03-04

  KattenKin VIP
Underbart! Bokmärkes här med.
2017-03-02

  Salvation Pepper
Den var kraftfullt vacker!
2017-03-02

  DominiQueen
WOW!!!!Så stort!
BOKMÄRKS.
En av Dina bästa?
~ DominiQue
2017-03-02

    Peter Söderqvist
Du använder miljön så fint.
Det stärker dina budskap.
2017-03-01

  Goraxy 89 Orion VIP
En ocean i en öken blir sällan långlivad !
2017-03-01

  StinaJ VIP
Insiktsfulla ord.
2017-03-01

  walborg
Hisnande upplevelse
2017-02-28

  limerick
Så vackert! Minner om fjärilen med sin fjärilseffekt.
2017-02-28

  Blått Norrsken VIP
Vad fint du gestaltar proportionerna till varandra.
2017-02-28

  Maria Sundelin VIP
Talande känslor
Kramar
2017-02-28

  överlevaren VIP
Det lilla i det stora!
2017-02-28

    Dan Myrbeck
Mycket bra jämförelse!
2017-02-28

    ej medlem längre
Då var den en stor sorg
2017-02-28

  M.Eta
Droppen som får det att rinna över! Bra
2017-02-28

  Gunnel Eriksson VIP
men den torkade väldigt snabbt,
tänker jag. Jag förstår att så
tänkte inte författarjaget.
2017-02-28

  Eva Helene VIP
Vilken fin insikt! Vackert detta.
2017-02-28

    ej medlem längre
Ja, så kan det vara! Det är inte storleken som avgör betydelsen alla gånger!
2017-02-28

  ULJO
Fint beskrivet om litenhetens betydelse i det stora
2017-02-28

  Anya VIP
En lite ovanlig text från dig men mycket fin. Jaa tänk vad en liten droppe kan göra...tycker om dubbelheten i texten.
2017-02-28

    ej medlem längre
Tre rader, som väcker många tankar och känslor. Vatten har en slags inbyggd minnesfunktion... och en längtan till att uppgå i helheten... precis som vi... som består till stor del av många, små vattendroppar...
2017-02-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin liten dikt som rymmer stora tankar!
2017-02-28

  Öknens Ros VIP
En droppe vatten, så liten men ändå så stor.
2017-02-28

    jaybird
Skynda! Förankra din fullträff vid marken innan utrikespolitiska institutet lånar den till sitt moln.
Koncentration och fokus i dina raders räls. Bilden bygger Zorbas dansande skuggor i sanden. Tjusigt.
2017-02-28

  louisegirl
Kan vara det lilla som gör det <3
Bra ordat!
2017-02-28

  Solstrale VIP
Vi är på god fot med den inre kraften...
2017-02-28

    ej medlem längre
Vilken fin och bildtalande metafor!
2017-02-28

  Rise Little One
En fin beskrivning av samhörighet
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP