Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansen




släng dig in
i valsen

låt kyssarna
möta halsen

det är inte
konstigt att
trampa snett

eller tycka
att det är alldeles
för hett

fast

vi är inte här
för att vifta på
svansen

viktigast
är ändå
dansen

och balansen
möjligen sansen
i att vi är överallt

när det inte är kallt
där det inte är tomt
eller öde

utan inbäddade
i rytmen
i ett flöde

dans dans dans




Fri vers av Pärlemor
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-03 23:35



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, dans är livet där man kan återhämta
kraften och lusten till allt det berör!

2017-04-05

    ej medlem längre
rolig rimmig dikt. slutar vackert.
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor