Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att säga det man menar


Läpparnas bekännelse

jag menade inte så
varför sa du inte
det sa jag inte alls
det kryper i mig

du lovade ju
har jag aldrig sagt
fatta nåt nån gång
tycker inte alls om

hur kunde du
du överdriver jämt
man får skärpa sig
är trött på dig
och det säger du nu

det ser jag ju
du förstår inte
det säger du alltid
du är ändå bäst

         




Fri vers (Fri form) av Elina Vacker
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-14 12:32



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Har nog nämnt det tidigare för dig,
men det tål att nämnas igen ...
- Du har en förunderligt outgrundlig förmåga att uttrycka dig med ord
i alla former ...
Så här långt har jag tagit till mig så många suveränt läsvärda textflöden av dig här så att det skulle räcka till ett antal böcker som jag tror det finns flera större förläggare som skulle vilja få ge ut i verkliga böcker!
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker