Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimligen en sådan där närmast fyllessång, som en skriver bara en gång. Konstigt hur som helst väl, då en bara vill vara säll. Jag förstår inte vad Veronica får för sig efter några flaskor vin. Ej allt är 'stor konst'. Blott något, väl?


Något litet om Veronica




Det var en gång en tös,
hon satt och plötsligt frös,
nöp sig väl i armen sin,
gjorde en då märklig min.

Veronica hon hette,
var ju född den sjätte,
gick ej på batteri,
men var hetsig som ett bi.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2017-08-14 12:23



Bookmark and Share


  ULJO
Passar kanske till några snapsar OP Andersson och ett dragspel.
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP