Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allergin breder ut sig, ej bara humlor och flygande tefat syns fara omkring. Var har den där vurmen för flyktiga flygande kameror tagit vägen? Mötte häromdagen ett 'handikappfordon' som trimmad var, i förbifarten.


Årstiden som står för dörren





Det vet en ju att våren är här
då parkvägen plötsligt mer
motoriserad blir.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-10 22:05



Bookmark and Share


  ULJO
Ett vårtecken av mer förnöjsamt slag
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP