Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det skall väl erkännas att jag lätt får hjärnsläpp då det kommer till just passning, rytmer och hur melodin egentligen går. Är väl mer intresserad av att variera och modifiera, ge intryck av heller hitta på.


Och nu en liten sång?






En lackerare här
bor i staden
som målar bilar

mest hela dagen,
han målar Fiat
och gamla Saabar,

han ägnar Taunus
och Amazon, veteranens
kännetecken och suffletter.

Väl mest hela
dagen. Han garnera
vilt och gör

sin sköna grej,
med detaljer och
fantasi går på.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-13 10:42



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Snygg effekt med den ovanliga rytmen. (Är det 7/8?)
2017-04-13

  ULJO
Skön bilsång
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP