Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljusare tider


Solen Vandrar

fredagen den 13 april 2012 kl 20:53

solen vandrar över himlen jag följer den med ögat/

tiden flyger förbi jag nöjer mej med höra/

snön smälta bort vatten droppar, sorgen/

känner jag ej av när en vacker sommar kommer/


då vill jag smaka friheten vakna bredvid dej/

fånga varje dag och klara av livet/

svaret är givet jag vill hindra det som styr mej

njuta galet av livet och vidga mina vyer/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-13 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl