Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vanligt ser jag på ett program i teve och har vattenkokaren på i köket och väntar på framtiden, samtidigt.


Förklarade ord - telefonkiosk




Telefonkiosk.
En sådan där butik det inte går att köpa godis, kläder eller sjöstövlar i. Telefoner (där emot. Jo, jag vet att orden borde dras ihop till ett. Men det är för att tillfredställa de svenskar som tycker att det är tufft och modernt att avstava ord som egentligen mår bäst av att inte vara det. Förutom att de av någon anledning fått för sig att landet Sverige är en mer okänd del av Storbritannien) av den sorten som det går att valla på promenaden ute. Som att gå ut med hunden. Skall du köpa kvällstidningen, finns ju alltid bilen. Dock inte en Hirondelle. Även om Helgonet hade en sådan i böckerna.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-13 19:49



Bookmark and Share


    Agaue
Brilliant!
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP