Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en eller annan Anna... Inspirerad till av de gånger en varit och blivit som lyrisk av att gå vid din sida, en sådan där upplevelse, som att vara förälskad eller faktiskt vara det. På avstånd eller nära. Som att få bära, för stunden.


En väl vacker tanke




Du är underbar
det lyser om dig
och min alldeles egna upplevelse
av sådana människor som du,
det är väl bara stundom som för mycket?

Att tänka på och känna kring
eller umgås med någon som du,
att läsa dig
eller bara veta om att du finns,
det är väl bara för mycket?

Du finns i alla fall,
ett liv och en tillvaro
med eller utan
och att älskas av någon som du,
är det alls värt något?

I det stora hela,
bara tanken på att du finns,
gör känslan av att vilja leva och uppleva
någon som du,
till en som vacker och oundgänglig gåva.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-04-18 11:12



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag tänker att den tredje strofen är den viktigaste.
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP