Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om man kunde sändat ett budskap till någon älskad, bara via tanken. Den här dikten berättar om det


Röd etervåg

Jag vill sända till dig
Ett budskap på min etervåglängd
Vill du öppna din dörr för mig?

Släppa in min röda etervåg
Som skälver av lust och längtan?

Kan du hälsa mig välkommen?
Låta mig hälsa på
I dina inre vindlingar
Finns där någon som väntar på mig?

Men nu är det tomt på sådana etervågor
Som går att sända till dig
Jag får överföra min ord med min mun
Men de fastnar så lätt i halsen




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-05-22 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö