Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min bild


Så blå

Så underbart blå ett segel vinden tar
En betagen sol du vårtid gav
Nu doftar hav dit blommor når
En vimpel av ljuv stolt består




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-01 08:36



Bookmark and Share


  limerick
Du diktar skönt
om färgen blå
från norrlandsvidder
ja, som få!

2017-05-01

  i af apa
Vad vackert!
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP