Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fräsch vår

Fräsch vår
Tänk om våren
varje år gav en helt ny
uppsättning blommor

helt nya färger
och former

det skulle
inte vara trovärdigt

tänk om våren
varje år serverade
exakt samma blommor
på exakt samma platser

inte trovärdigt

våren flödar
i två fåror

igenkänning
och överraskning

sammanfattar
alla relationer

fräschören
i spänningen
mellan det främmande

och det
kända




Fri vers av Petter Wingren
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-04-27 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren