Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fotot taget i befintligt ljus


Lost in Helsinki 29.4.2017

 

varken rytm, färg eller tempo

går förlorade i klezmer jam:

ett landskap att förlora sig i

på en adekvat adress,

Lost in Helsinki

 

 

 

2017-04-30  11:00




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-30 10:01



Bookmark and Share


  walborg
Kletzmer borde vi få höra mycket och ofta - energigivande.
2017-05-01

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
japp
bästa sortens kammarmusik egentligen
2017-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP