Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en haiku


hummelbrum och vårflod

 

 

 

solblänk i asfalt

molnöar mot himmelsblått

bofinken kvillrar

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-03 14:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Besvärlig är den läsare som lägger sig i. Flygfärdigt är väl ett yngel, där prejar bi?
2017-05-04

  KYREUS of Sweden
"Kvillrar",
underbart ord.
Aldrig
hört förut.
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg