Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tävlingsbidrag


Katt och kaffe (Hem)


I mitt barndomshem
kurade katten ihop sig
invid Pappa på soffan

I andra hem
kurade katten ihop sig
av skräck

I mitt barndomshem
puttrade kaffepannan
välkommen

mitt i natten




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-09 20:54



Bookmark and Share


  orbis tertius
Mycket bra!! Speciellt slutet.
2017-05-10

  RitaBrunner
Katt och kaffe är det enda som behövs för att känna sig hemma! :)
2017-05-09

  Syrran77
Kontraster
2017-05-09

  ULJO
Bra bidrag
2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP