Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länge leve Kärlekens poeter




Länge leve kärlekens poeter
skaldar skönt ur hjärtas poesi
skriver allt ur själens känsligheter
lägger all sin styrka däruti

Länge leve kärlekens poeter
viker ej för cynikerns kritik
lyssnar ej till trivialiteter
låter drömmen vara helt unik

Länge leve alla dessa viljor
lever där som rosor aldrig dör
skänker bort så många vita liljor
till den stora världen utanför

Länge leve kärlekens poeter
lindrar alla sorger på vår Jord
bär oss alla vackra sällsamheter
i en blombukett av röda ord




Bodil Sandberg-05






Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-05-23 10:05



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mycket VACKERT Bodil !
Stycke två ger tröst o styrka till en drömmare som mig !
2006-05-24

  Närmare
Det här var en väldigt fin start på dagen, att läsa din text. Jag tycker mycket om den... Må bra! P
2006-05-24

    ej medlem längre
Perfekt! Detta är helt sköna rim. Den blir en favorit!
2006-05-23

  Jessica Ebbesson
Vilken vacker hyllning!
2006-05-23

  Anders P VIP
Den största utmaningen är att trots alla utslitna metaforer ändå skriva kärlekspoesi. Utan att vare sig bli banal eller konstlad lyckas du.
2006-05-23

  Paulina LH VIP
Underbart vackert med bra flyt och rim.
2006-05-23

  Markattan
Och länge leve Bodils underbara poesi och skaldekonst! Lika härligt och vackert poetat som vanligt, tycker mycket om din slutrad: "i en blombukett av röda ord", den är så träffande och snygg och ett perfekt avslut på denna fina dikt.
2006-05-23

  Rachel Roth
Håller helt med Sidhe!
Bodil, du är värd
en fång rosor varje dag

tack för att du
låter allt detta
strömma genom dig

till oss
2006-05-23

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Länge leve Bodil!!
2006-05-23

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Tack Bodil! Du ger mig kraft att vägra vika för cynisk kritik, att inte lyssna till trivialiteterna. Länge leve våra drömmar!
2006-05-23

  Helene Månsson
tack för den hyllningen! Underbar text...
2006-05-23

  DanSan
*

Tusen tack för den BodilSan!!!

Men vilken underbar hyllning

till alla oss kärlekspoeter!!!

Mycket vackert diktat

denna vackra jo jag skulle vilja kalla det sång!!!

MVH Dan


*
2006-05-23

  mb74
mycket bra skrivet:))du är go du:)))
2006-05-23

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Jag stämmer helhjärtat in i ditt lov till kärlekspoeterna. Dina ord gör mig glad denna mulna dag. Hälsar vännen Fredrik
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg