Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt ett pussel

 

 

Som två bitar
i ett pussel


 

kändes det
som vi var


 

i den trygga, sköna


kram


vi gav varandra
härom dan

 




Fri vers av Jessi
Läst 673 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-23 18:59



Bookmark and Share


    Maria Malm
Som två pusselbitar..perfekt!
2007-07-20

    Camillaa
BRAA:D
2006-08-20

  hawkeye
Att kramas är det absolut bästa jag vet, härligt mysig dikt :))
2006-06-03

    vilsen
ååå, jag älskar att kramas ! det är det absolut mysigaste, underbaraste som finns !
KRAAAAM !
2006-05-24

  Propella
Åh! Så varmt och mjukt och mysigt och alldeles, alldeles underbart!
2006-05-23

    Cajsa
Bra skrivet!
2006-05-23

    Mejja
Kan verkligen läsas och tolkas på båda sätt.
Och inget är ju rätt eller fel. Bara olika vad man läser in i orden.
Bra text både i ord och form!
2006-05-23

  Smultris
Jag håller nog inte med föregående läsare... jag ser detta som en kram som "kändes" bra, men som sen visade sig sluta i ett svek...

Men men.. det e ju bara jag...
2006-05-23

  Markattan
En sprudlande och härligt jordnära text med mycket värme och kärlek.
2006-05-23

  Bissen
Så sött...! ja du har så rätt när du beskriver den perfekta kramen, när två passar så bra ihop!
Väldigt fin text!
2006-05-23

    Bodil Sandberg
Ett fullbordat pussel kan jag tänka!jAG TYCKER MYCKET OM DIN TEXT!
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi