Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Privat..limerick



Så var det kvinnan med bröna
som fick männen att stöna
Hon sa: vilket tjat
detta är privat
och så är även min höna


Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-05-23 20:37



Bookmark and Share


  Helene Månsson
Vilken klurig en..../Helene
2006-05-24

  mb74
heja bodil,dina texter är såååååå,bra,mycket bra:))
2006-05-24

  Rune Thorsell
Hej Bodil!

Men nog kan man väl få kika lite? SÅ inni helsike privat är det väl ändå inte?

Tittut! Kram! Rune.
2006-05-23

  DanSan
*

Hehehe Min höna Hahaha

Ja du e bara för underbar BodilSan

Hälsar Dan


*
2006-05-23

  Markattan
Tack för kvällens goda skratt, Bodil. Härligt rolig!
2006-05-23

  prinscess VIP
den var rolig
bra knåpat
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg