Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beatrice



Beatrice Beatrice
du är min ros

skänk mig nu åter
din ljuvaste kyss

låt inte drömmarna
flyga sin kos

tala ur hjärtat
vad du tänkte nyss

Beatrice Beatrice
ingen som du

ger mig en sommar
av lycka o fröjd

se på mig älskling
se på mig nu

le såsom solen
i himmelens höjd

Beatrice Beatrice
bliv hos mig kvar

låt mig få vila
i din mjuka famn

Beatrice Beatrice
så underbar

blir då den stund
i
kärlekens namn


Bs-06






Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-05-24 11:16



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
håller med Fredrik; jag nästan började nynna......fin rytm!! och så vacker.
2006-05-24

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

En varm och ljuvlig, längtande dikt. Bra rytm och rim . Skulle fungera mycket bra tonsatt. Hälsar vännen Fredrik
2006-05-24

  yoyyo
ja underbart vackert
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg