Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vara


att jag får

att jag får den här sommaren

att vara i

kirskålen finns definitivt överallt verkar det

blommar vackra buketter strålar

om de bara inte brett ut sig så tagit över allt dominerat

tror egentligen inte att hon är elak

ser bara saker från sitt håll bara bara främst

hon gör kalasgoda mackor

fast hon glömde fråga vems ingredienserna var

ideella krafter dominerar

må uppskattas för engagemang och energi vill något

det sprider en värme näring frodas vi av

är inte förtjust i kirskålspaj

men o vilka buketter

fast de brer ut sig pollen rötter kapslar av frön bemängda

det är liv




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-05 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly